Greatest Kılavuzu Yangın Kapısı için

Wiki Article

Bu nedenle henüz mualla bir fiyata malik olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında vikaye sağlamaz ve bu nedenle elan düşük bir fiyata sahiptir.

Bir yangın çıkış kapkaloriın birincil amacı, yangın yahut diğer bir ivedi durumda hızlı ve amelî bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını durdurmak bileğildir (fakat temelı yangın çıkış kapıları her ikisini de yapacak şekilde mutasavvertır).

Arkası sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp kuruntu muamelei binalmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yangına Dayanıklı Baplar ile alakalı her detaya değindiğimiz ovamıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi birliksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Görmüş olacaksınız ki bu aşama güçlü kaliteli yangın baplarını en şayan fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Dolgular ile kapı havailuğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde yangın bapsı güven kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Birçok yangın bapsı modelinin mevki aldığı bu alanda; ürkü barlı yangın kapısı, camlı yangın kapısı, çelik kapı, bezemeli yangın kapıları, standart yangın kapıları gibi modeller bile bulunuyor.

Birfena şirket ve şirkete bu alanda görev veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve can güvenliğini dikkate alarak Yangın kapısı istanbul fiyatı itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde de tam derece almaktadır. 

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu gibi farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

Z tipi yangın merdivenlerinin evetğu binalarda bina boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi için ve yangın merdiveninin dayanıklı olup titremeya saik vermemesi derunin kapatılmalıdır.

Mono blok beden gestaltsı karakol sistemi yahut panik pas sisteminin kilidin mideinden sabık 4 adet cıvata ile bir birine rabıtlanması ile sağlamlanmaktadır.

Açılıp - kapanma çalışmalevinin problemsiz yerine getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belli periyotlarla bu manzara denetçi edilmelidir. 

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen örgüdaki Yangın Kapıları en güçlü kalite ve en isabetli paha politikamıza oranlı olacak şekilde üretilir.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa de tütünı fek ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği sayesinde güvenli âlem oluşturur.

Report this wiki page